Onze werkwijze

Om u een idee te geven van onze werkwijze, staat hieronder beschreven hoe wij ongeveer werken. (Natuurlijk passen wij onze werkwijze aan het project aan.)

Samenvatting werkwijze

Een website of webshop laten bouwen en ontwerpen door Admiraal online. Betekend dat wij de perfecte website of webshop voor u gaan creëren. Dat begint altijd met vrijblijvende eerste afspraak, waarin we met u al uw wensen bespreken. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte. Als u met deze offerte akkoord gaat, dan volgt er een tweede gesprek waarin we alles in detail doorspreken. Vervolgens levert u ons alle teksten en foto’s aan en dan gaan wij voor u aan de slag. Tijdens het project zal er regelmatig naar uw feedback gevraagd worden, zodat uw website of webshop aan het einde van het project volledig naar uw wensen is.

Werkwijze website

 Stap 1: De eerste afspraak. Dit is een vrijblijvende afspraak, waarin Admiraal online met u al uw wensen bespreekt.

Stap 2: U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte.

Stap 3: U kunt deze offerte accepteren of indien nodig wijzigingen laten doorvoeren. U ontvangt dan een nieuwe offerte van ons. (Eventueel vind er een extra gesprek plaats.)

Stap 4: Als u akkoord bent gegaan met de offerte, dan volgt er een 2egesprek, waarin we al uw wensen in detail bespreken en we bedenken samen hoe uw website er uit moet komen te zien.

Stap 5: U levert alle teksten, foto’s, documenten en overige gegevens aan.

Stap 6: Admiraal online gaat voor u aan de slag. Tijdens de bouw van uw site zal er regelmatig naar uw feedback gevraagd worden.

Stap 7: Als de website af is, dan bespreken wij met u of alles naar wens is.

Stap 8: Als de website helemaal naar wens is, dan zetten wij hem voor u online.

Stap 9: indien gewenst krijgt u van ons een uitgebreide uitleg over het systeem, waarin uw website in gebouwd is. Na deze uitleg kunt u bijvoorbeeld zelf nieuwe teksten toevoegen, foto’s aanpassen en uw contact formulier beheren.

Stap 10: U krijgt een jaar gratis support bij uw website. Deze support houd in dat wij u helpen met dingen die niet lukken, bijvoorbeeld  u wilt  een tekst of afbeelding aanpassen en dat lukt niet. Als er iets niet lukt dan kunt u contact met ons opnemen.

Werkwijze webshop.

Stap 1: De eerste afspraak. Dit is een vrijblijvende afspraak, waarin Admiraal online met u al uw wensen bespreekt.

Stap 2: U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte.

Stap 3: U kunt de offerte accepteren of indien nodig wijzigingen laten doorvoeren. U ontvangt dan een nieuwe offerte van ons. (Eventueel met een extra gesprek.)

Stap 4: Als u akkoord bent gegaan met de offerte, dan volgt er een 2egesprek, waarin we al uw wensen in detail bespreken en we bedenken samen hoe uw webshop eruit moet komen te zien.

Stap 5: U levert alle teksten, foto’s, documenten en overige gegevens aan.

Stap 6: Admiraal online gaat voor u aan de slag. Tijdens de bouw van uw webshop zal er regelmatig naar uw feedback gevraagd worden.

Stap 7: Als de webshop af is, dan bespreken wij met u of alles naar wens is.

Stap 8: Als de webshop helemaal naar wens is, dan zetten wij hem voor u online.

Stap 9: indien gewenst, krijgt u van ons een uitgebreide uitleg over het systeem, waarin uw website in gebouwd is. Na deze uitleg kunt u bijvoorbeeld nieuwe producten toevoegen en uw orders beheren.

Stap 10: U krijgt een jaar gratis support bij uw website. Deze support houd in dat wij u helpen met dingen die niet lukken, bijvoorbeeld  u wilt  een tekst of een product toevoegen en dat lukt niet. Als er iets niet lukt dan kunt u contact met ons opnemen.

Offerte

Vraag een offerte aan voor een website of webshop.

Offerte aanvragen