Website laten bouwen

Ieder bedrijf heeft een goede aantrekkelijke bedrijfswebsite nodig. Admiraal online helpt u graag, door voor u een website te bouwen.

Waarom een goede website

Een goede website is onmisbaar, omdat het de manier is om gevonden te worden. Enige tijd geleden was een website een luxe, maar in de huidige tijd is het een noodzaak om een goede website te hebben.

Veel ondernemers denken dat een website alleen een visitekaartje is, maar dat is niet helemaal juist. Een goede website is veel meer, u kunt een goede website zien als een online etalage. Een aantrekkelijke bedrijfswebsite laat in een paar seconde zien waar het bedrijf over gaat.

96% van alle mensen gebruikt Google als hij/zij op zoek is naar een product of dienst. Uit onderzoek is gebleken dat 45% van de 96% vaker op zijn of haar mobiel zoekt in Google, dan op een computer. Daarom is het belangrijk om een aantrekkelijke responsive website te hebben, die zowel op de computer als op een mobiel goed functioneert.

WordPress

Admiraal online bouwt een website standaard in WordPress. Wij bouwen websites in WordPress, omdat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Je hebt veel verschillende thema’s en plug-ins, hiermee kan je een prachtige unieke website bouwen.

Onze voorkeur gaat uit naar het premium thema Avada, omdat dit een betrouwbaar thema is met zeer veel designmogelijkheden. Onze eigen website draait ook in Avada. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw website in een ander thema te bouwen.

Het voordeel van WordPress is dat u zelf in de toekomst ook gemakkelijk dingen kunt wijzigen, zoals teksten en afbeeldingen.

Als u liever uw website in een ander Content Management Systeem wil laten bouwen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

Offerte

Wilt u een aantrekkelijke website met een mooi design. Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen