Over

Hieronder zal ik mijn bedrijf Admiraal online aan u voorstellen en daarna zal ik mij zelf aan u voorstellen.

Over Admiraal online

Admiraal online is een bedrijf wat zich richt op het bouwen van websites en webshops. Admiraal online heeft ook kennis van online marketing en helpt u daar graag mee. Admiraal online kan u ook helpen met het opzetten van email marketing en social media marketing.

Missie:

Produceren van betaalbare websites en webshops, die volledig geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachine.

Visie:

Zoveel mogelijk bedrijven online helpen, met websites, webshops en online marketing.

Service

Admiraal online hecht veel waarden aan een goede service, daarom helpen wij u ook als uw website of webshop af is. Als u door ons een website of webshop laat bouwen, dan krijgt u daar altijd een jaar support bij.

Over mij

Mijn naam is Mike Admiraal en ik ben de eigenaar van Admiraal online. Ik ben een jonge enthousiaste ondernemer van 19 jaar. Ik heb dit bedrijf als hobby.

Idee

Ik ben op het idee gekomen om dit bedrijf te starten tijdens het keuze deel online marketing. Voor dit keuze deel moest ik een webshop bouwen. Toen deze webshop af was, ben ik op het idee gekomen om dit bedrijf te starten.

Wat kan ik  

Ik kan voor u een mooie website of webshop bouwen in verschillende systemen, zoals WordPress. Ook heb ik kennis van online marketing en beschik over een erkend online marketing certificaat van Google. Ook kan ik drone beelden voor u maken.