(Online) Marketing en promotie

Beelden/fotografie

‘Beeld zegt meer dan duizend worden’. Dat is zeker waar, goede beelden maken alle content op het gebied van marketing veel interessanter. Ik beschik over een drone, voor mooie professionele lucht foto’s of zelfs een promo video en een professionele camera.

Lees meer

SEO (search Engine Optimization)

Admiraal online helpt u graag met de zoekmachine optimalisatie van uw website of webshop. Zoek machine optimalisatie is erg belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google (en andere zoekmachines). Wij passen dit toe als wij een website of webshop voor u bouwen. Wij kunnen dit ook toepassen als u al een bestaande website of webshop heeft.

Sociaal media 

Sociaal media is zeer geschikt als online marketingtool, omdat bijna iedereen elke dag op sociaal media zit. Een groot voordeel van sociaal media is dat mensen het vaak niet eens door hebben als ze een reclame van een bedrijf zien. Hierdoor vinden mensen een reclame ook minder storend, sterker nog ze mensen die zich verbonden voelen met uw bedrijf reageren vaak ook nog op uw post.

Sociaal media is ook zeer geschikt om u klanten te informeren of om contact met ze te hebben.

Admiraal online kan u ondersteunen met u social media activiteiten.

Email marketing

Email marketing is een goede manier om producten te promoten of klanten te informeren. Hier zijn fijne systemen voor, zoals Mailchimp Met een email software is het erg makkelijk om bijvoorbeeld een nieuwsbrief te versturen. Admiraal online bekijkt graag met u de mogelijkheden en helpt u met het opzetten van email marketing.

Offerte

Wilt u dat Admiraal online u helpt met online marketing. Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen